Med singeln Alone släpper Chayla Hope sista låten inför hennes kommande album med det i mitt tycke lysande namnet Damn, Feelings.

Popmuzik Popcast

Med Alone får vi en dramatisk alt-poplåt där Chayla sjunger om sin rädsla att bli lämnad ensam. Det var också första låten hon skrev för detta projekt och här hämtar artisten inspiration från storheter som Whitney Houston och Madonna. Något som kan kännas i de feta trummorna och den härliga retro-produktionen.

Om singeln berättar artisten för oss:

”Det här var låten som inte bara bevisade för mig att jag kunde gå solo, utan att det fanns kraft i att göra den ensam.”

Du hör detta kraftfulla pop-paket här i bloggen.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.