Med singeln Alone släpper Chayla Hope sista låten inför hennes kommande album med det i mitt tycke lysande namnet Damn, Feelings.

Följ på Apple Music

Med Alone får vi en dramatisk alt-poplåt där Chayla sjunger om sin rädsla att bli lämnad ensam. Det var också första låten hon skrev för detta projekt och här hämtar artisten inspiration från storheter som Whitney Houston och Madonna. Något som kan kännas i de feta trummorna och den härliga retro-produktionen.

Om singeln berättar artisten för oss:

”Det här var låten som inte bara bevisade för mig att jag kunde gå solo, utan att det fanns kraft i att göra den ensam.”

Du hör detta kraftfulla pop-paket här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.