Ännu en gång förgyller Lerocque vår tillvaro med ny musik. Den här gången heter låten I’m alright och blandar sångarens raspiga röst med en modern produktion. Organisk instrumentering varvas med R&B rytmer och svävande akustik för att skapa ett track som landar någonstans i den kommersiella popens land. Budskapet är vackert och uppmanar till att vara snällare mot sig själv även om livet ibland går emot en.

Skicka in din musik

Om singeln berättar artisten:

”Självtvivel dödar alla drömmar och förstör mer än vad misslyckande någonsin kommer att göra. Det är svårt att inse, men sant. Världen kan vara en grym plats, jag vet. Men var och en av oss kan göra det lite bättre med bara små saker som acceptans och vänlighet. Och varför inte börja med dig själv? Var trevligare mot dig så blir du trevligare mot andra. Det är huvudbudskapet.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011