Sovrumspop? Gärna säger jag. Brittiska Lorana bjuder in oss till en låt tillägnad alla övertänkare där ute. Artisten själv är tydlig med att det är helt och fullständigt acceptabelt att fastna i sitt eget huvud ibland och förlora sig i sina funderingar. Med ett viktigt tillägg! Att man måste veta hur man tar sig ur destruktiva mönster för att kunna landa i nuet igen.

Svensk Pop

Med ett minimalistiskt och delikat sound skapar denna musiker introspektiv pop som blandar organiska inslag med effektiva produktionsgrepp. Inspirationen finner sångaren i det dagliga livet och hon skildrar naket och ärligt det hon ser runtomkring sig. Resultatet blir färgstarkt och charmigt med en stor dos av hookar och mysiga rytmer.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.