Det är dags att vända blicken mot Storbritannien och London. Där hittar vi Darragh, en artist som vågar visa sin sårbarhet och emotionella sida genom sin musik.

Popmuzik Podcast

Först ut med Darragh är singeln Did it to myself. Här sjunger artisten om ångest och att tänka för mycket på ens egna rykte. Att bli orolig över sig själv och vilja flytta bort för att bli någon annan. Även om han känner att vännerna bryr sig om honom funderar han på om de kanske har det bättre utan honom? Inte det muntraste eller upplyftande. Definitivt en spiral av mörka tankar som många utsätter sig själva för idag.

Här blir de till en medryckande poplåt med ögonblicklig melodi och snyggt arrangemang. Älskar den fängslande 808-basen som löper igenom låten tillsammans med de lekfulla syntharna. Det är något med låten som verkligen får den att stå ut för mig.

Just nu jobbar Darragh på sin debut-EP från vilken Did it to myself är tagen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011