I somras släppte ABELA singeln Stronger (First I was sad) som du kunde höra i bloggen. Nu är den finlandssvenska artisten tillbaka med singeln The last time.

Popmuzik Lover Patreon

Här bjuds vi på en pop-rockig låt med ärlig text där sångerskan funderar på vad som behövs för att må bra, och det kanske inte är den kärleken hon har just nu.

”Jag skulle inte beskriva den som en kärlekshistoria, för det är det inte. Men det var någonting, och detta något fick ett olyckligt slut”

Med sin souliga och samtidigt starka rockröst levererar ABELA låtar med oftast feministiska texter, som också har en behaglig kaxighet över sig. Det är just den typ av starka feministiska ikoner vi behöver inom musikbranschen idag.
Klicka igång The last time här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011