I somras släppte ABELA singeln Stronger (First I was sad) som du kunde höra i bloggen. Nu är den finlandssvenska artisten tillbaka med singeln The last time.

Favoriter Apple Music

Här bjuds vi på en pop-rockig låt med ärlig text där sångerskan funderar på vad som behövs för att må bra, och det kanske inte är den kärleken hon har just nu.

”Jag skulle inte beskriva den som en kärlekshistoria, för det är det inte. Men det var någonting, och detta något fick ett olyckligt slut”

Med sin souliga och samtidigt starka rockröst levererar ABELA låtar med oftast feministiska texter, som också har en behaglig kaxighet över sig. Det är just den typ av starka feministiska ikoner vi behöver inom musikbranschen idag.
Klicka igång The last time här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011