Duon Lake Omne verkligen överträffar sig själva när de här släpper singeln Forever.
Med en drömliknande produktion blir låten luftig och härligt svävande i inledningen innan den tar fart och övergår till ett mer pulserande syntharrangemang, samtidigt som den behåller den drömliknande känslan. För min del var detta definitivt det bästa de släpps och en låt jag personligen blev helt lycklig av.

KMR Studios

Om singeln berättar bandet:

”Inspirationen till den här låten kom snabbt till oss. Vi hade också en väldigt tydlig vision om hur den skulle produceras. Med texten ville vi fånga känslan av den där första resan tillsammans när man precis har träffat någon ny.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.