Duon Lake Omne verkligen överträffar sig själva när de här släpper singeln Forever.
Med en drömliknande produktion blir låten luftig och härligt svävande i inledningen innan den tar fart och övergår till ett mer pulserande syntharrangemang, samtidigt som den behåller den drömliknande känslan. För min del var detta definitivt det bästa de släpps och en låt jag personligen blev helt lycklig av.

Popmuzik Lover Patreon

Om singeln berättar bandet:

”Inspirationen till den här låten kom snabbt till oss. Vi hade också en väldigt tydlig vision om hur den skulle produceras. Med texten ville vi fånga känslan av den där första resan tillsammans när man precis har träffat någon ny.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011