Popundret Rita Ora förbereder sig för album och tar med oss till kyrkan på nya singeln Praising you. Genom att blanda gospel med hypermodern EDM-pop skapar hon en dansvänlig hymn till kärleken. På låten får hon sällskap av ingen mindre än Norman Cook i form av hans alter ego Fatboy Slim för att tillsammans tolka hans egna klassiker Praise you som fyller 25 i år.
Såhär säger Ora till Zane Lowe i en intervju med Apple Music 1:

Svensk Pop Apple Music

Att inte bara få Normans medgivande, utan att faktiskt samarbeta med honom och hylla en så massiv låt från min barndom var verkligen en overklig upplevelse. Jag tror att den här skivan betyder något annorlunda för alla, men från min perspektiv, det handlar om att berömma dina nära och kära och verkligen fira de relationerna. Jag är otroligt hedrad över att vi får blåsa nytt liv i låten och återinföra den för en helt ny generation.”

Rita Oras tredje album You & I släpps den 14:e Juli och innehåller även monsterhiten You only love me.

Rita Ora

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011