Popundret Rita Ora förbereder sig för album och tar med oss till kyrkan på nya singeln Praising you. Genom att blanda gospel med hypermodern EDM-pop skapar hon en dansvänlig hymn till kärleken. På låten får hon sällskap av ingen mindre än Norman Cook i form av hans alter ego Fatboy Slim för att tillsammans tolka hans egna klassiker Praise you som fyller 25 i år.
Såhär säger Ora till Zane Lowe i en intervju med Apple Music 1:

Svensk Pop

Att inte bara få Normans medgivande, utan att faktiskt samarbeta med honom och hylla en så massiv låt från min barndom var verkligen en overklig upplevelse. Jag tror att den här skivan betyder något annorlunda för alla, men från min perspektiv, det handlar om att berömma dina nära och kära och verkligen fira de relationerna. Jag är otroligt hedrad över att vi får blåsa nytt liv i låten och återinföra den för en helt ny generation.”

Rita Oras tredje album You & I släpps den 14:e Juli och innehåller även monsterhiten You only love me.

Rita Ora

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.