Sara Irisdotter från Falun släppte 2021 albumet Klänningar, vars låt Stanna en stund du kunde höra i bloggen. Nu är det 2023 och Sara håller på att färdigställa sitt andra album, som kommer att släppas till sommaren.

Svensk Pop

Först ut från nya albumet är När ljuset kom. En medryckande poplåt som handlar om att inte låta oron ta över och hindra en att göra det man längtar efter eller behöver. Med andra ord; ett peppande och upplyftande budskap till en lika upplyftande låt skulle jag säga.

Om singeln berättar Sara för bloggen:

”Den skrevs först som en pianoballad, med ett tänkt solo för cello. Men i studion kom producenten Olle Nyberg upp med idén om att göra den till en poplåt med fullt band. Då fick låten den energi och driv som jag idag uppskattar så mycket med den.”

Sara Irisdotter

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.