Sara Irisdotter från Falun släppte 2021 albumet Klänningar, vars låt Stanna en stund du kunde höra i bloggen. Nu är det 2023 och Sara håller på att färdigställa sitt andra album, som kommer att släppas till sommaren.

Favoriter Apple Music

Först ut från nya albumet är När ljuset kom. En medryckande poplåt som handlar om att inte låta oron ta över och hindra en att göra det man längtar efter eller behöver. Med andra ord; ett peppande och upplyftande budskap till en lika upplyftande låt skulle jag säga.

Om singeln berättar Sara för bloggen:

”Den skrevs först som en pianoballad, med ett tänkt solo för cello. Men i studion kom producenten Olle Nyberg upp med idén om att göra den till en poplåt med fullt band. Då fick låten den energi och driv som jag idag uppskattar så mycket med den.”

Sara Irisdotter

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011