Mimi Werner är tillbaka i bloggen för att göra en härlig tolkning av Patsy Clines klassiker Crazy från 1961. Låten i sig skrevs av ingen mindre än Willie Nelson och blev en crossoverhit som hamnade både på countrylistan och poplistan i USA när det begav sig. Tvåa på Billboards Hot Country Songs och niondeplats på Billboard Hot 100.

Svensk Pop Apple Music

Mimi gör här en uttrycksfull och vacker tolkning av låten och det känns nästan som den är skriven direkt till Mimi när man hör henne framföra låten.

Om låtvalet berättar Mimi för bloggen:

”Ända sedan jag var liten och hittade mig själv i countryn, har detta alltid varit en av mina favoriter. Den visar verkligen countryns fantastiska sätt att binda ihop melodier med instrument, och toppa med en magisk text med så mycket känsla och innebörd. För mig står Crazy för den eviga och hopplösa kärleken. Du ger allt du har för kärleken, ibland går det upp och ibland ner. Men i slutet av dagen så är du fortfarande fast besluten att kärleken är det viktigaste. Det är hela min filosofi med livet. Det är en ära att få spela in den här låten!”

Crazy släpps tillsammans med en musikvideo med ett klassiskt VHS-skimmer över sig, som du ser här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011