Mimi Werner är tillbaka i bloggen för att göra en härlig tolkning av Patsy Clines klassiker Crazy från 1961. Låten i sig skrevs av ingen mindre än Willie Nelson och blev en crossoverhit som hamnade både på countrylistan och poplistan i USA när det begav sig. Tvåa på Billboards Hot Country Songs och niondeplats på Billboard Hot 100.

Favoriter Apple Music

Mimi gör här en uttrycksfull och vacker tolkning av låten och det känns nästan som den är skriven direkt till Mimi när man hör henne framföra låten.

Om låtvalet berättar Mimi för bloggen:

”Ända sedan jag var liten och hittade mig själv i countryn, har detta alltid varit en av mina favoriter. Den visar verkligen countryns fantastiska sätt att binda ihop melodier med instrument, och toppa med en magisk text med så mycket känsla och innebörd. För mig står Crazy för den eviga och hopplösa kärleken. Du ger allt du har för kärleken, ibland går det upp och ibland ner. Men i slutet av dagen så är du fortfarande fast besluten att kärleken är det viktigaste. Det är hela min filosofi med livet. Det är en ära att få spela in den här låten!”

Crazy släpps tillsammans med en musikvideo med ett klassiskt VHS-skimmer över sig, som du ser här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.