Jörgen Andersson fortsätter ge oss mogen svensk pop i stil med Per Gessle, Uno Svenningson och Ted Gärdestad. Efter att ha släppt sommarsingeln Nu har vi längtat länge nog i somras och med det gjorde en härlig poplåt som andades sommar, sol och att få leva ut under några månader är det nu dags att vända sig inåt med singeln Höstvisa.

Nordiska Favoriter

Här bjuder Jörgen oss på en vacker visa att mysa tillsammans med den där speciella någon i soffan framför brasan när årstiden blir mörkare och kallare. En målande mix av kärlek- och höstlåt lika varm och färgsprakande som lövens skiftande färger.

”Nu när det blir höst, jag längtar till din famn, de e den som gör mig trygg och den som ger mig tröst”

Lyssna och njut av denna höstvisa som sätter stämningen för årstiden.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.