Ta dig ut på dansgolvet tillsammans med Mishell Ivon som här släpper singeln More than this. Med en disco-doftande produktion och riktigt skönt och medryckande driv i låten får den dina ben att vilja dansa hela natten, det kan jag garantera.

Svensk Pop Apple Music

Att låten i sig är som klippt och skuren för dansgolvet märks även tydligt i texten. Här sjunger sångerskan om den där passionen man behöver för stunden och att den andre var på just rätt ställe vid rätt tidpunkt för att tillfredsställa det. Den där perfekta scenen på ett dansgolv för att låta magin hända.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011