Ta dig ut på dansgolvet tillsammans med Mishell Ivon som här släpper singeln More than this. Med en disco-doftande produktion och riktigt skönt och medryckande driv i låten får den dina ben att vilja dansa hela natten, det kan jag garantera.

Följ på Apple Music

Att låten i sig är som klippt och skuren för dansgolvet märks även tydligt i texten. Här sjunger sångerskan om den där passionen man behöver för stunden och att den andre var på just rätt ställe vid rätt tidpunkt för att tillfredsställa det. Den där perfekta scenen på ett dansgolv för att låta magin hända.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.