Jörgen Andersson är på väg att ta över titeln som sommarpop-kungen från Per Gessle känns det som. Nu är han aktuell med den härliga och medryckande singeln Nu har vi långtat länge nog, en låt som handlar om att leva ut under sommaren. Att gå ut och festa loss tillsammans med vänner och ta en iskall öl på närmsta krog. Jag tror det är många som kommer att känna igen känslan och temat i låten. Visst känns den perfekt som sjunga-med-låt på after beach-festen?

Popmuzik Podcast
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011