Jörgen Andersson är på väg att ta över titeln som sommarpop-kungen från Per Gessle känns det som. Nu är han aktuell med den härliga och medryckande singeln Nu har vi långtat länge nog, en låt som handlar om att leva ut under sommaren. Att gå ut och festa loss tillsammans med vänner och ta en iskall öl på närmsta krog. Jag tror det är många som kommer att känna igen känslan och temat i låten. Visst känns den perfekt som sjunga-med-låt på after beach-festen?

Popmuzik Podcast
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011