Härligt medryckande och lekfullt blir det när den amerikanska artisten Raymond Revel släpper singeln Take a break. Med en rytmisk och retrodoftande produktion sjunger artisten om att ta en paus från all stress. Att ta ett steg tillbaka och koppla av.

Nordiska Favoriter

Raymond Revel berättar att det är lätt att bara fortsätta och att hela tiden ha saker på gång. Att det kan vara bra att faktiskt fokusera på sig själv en stund och förhindra utbrändhet. Ett råd som jag tror många mår bra av att följa. Speciellt i denna hektiska värld av ”allt nu” som vi lever i idag.

Raymond Revel kommer ursprungligen från Burbank i Kalifornien, men bor numera i Fort Worth i Texas. Under året har Raymond bland annat haft hits med singeln Nowhere close to famous och Here to stay.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.