Härligt medryckande och lekfullt blir det när den amerikanska artisten Raymond Revel släpper singeln Take a break. Med en rytmisk och retrodoftande produktion sjunger artisten om att ta en paus från all stress. Att ta ett steg tillbaka och koppla av.

Följ på Apple Music

Raymond Revel berättar att det är lätt att bara fortsätta och att hela tiden ha saker på gång. Att det kan vara bra att faktiskt fokusera på sig själv en stund och förhindra utbrändhet. Ett råd som jag tror många mår bra av att följa. Speciellt i denna hektiska värld av ”allt nu” som vi lever i idag.

Raymond Revel kommer ursprungligen från Burbank i Kalifornien, men bor numera i Fort Worth i Texas. Under året har Raymond bland annat haft hits med singeln Nowhere close to famous och Here to stay.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011