Rihanna är äntligen tillbaka!
Lift me up är tagen från soundtracket till kommande Marvel-filmen Black Panther: Wakanda Forever och är skriven av sångerskan tillsammans med Tems, Ryan Coogler och filmens kompositör Ludwig Göransson som även producerat låten.

DOLBY ATMOS

Låten spelades in i fem länder och är en hyllning till Chadwick Bosemans extraordinära liv.

Om singeln berättar Tems:

”Efter att ha pratat med Ryan och hört hans regi för filmen och låten ville jag skriva något som skildrar en varm omfamning från alla människor som jag har förlorat i mitt liv. Jag försökte föreställa mig hur det skulle kännas om jag kunde sjunga för dem nu och uttrycka hur mycket jag saknar dem. Rihanna har varit en inspiration för mig så att höra henne förmedla den här låten är en stor ära.”

Resultatet är en sjukt snygg vaggvisa för oss att gå in i helgen tillsammans med.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011