Rihanna är äntligen tillbaka!
Lift me up är tagen från soundtracket till kommande Marvel-filmen Black Panther: Wakanda Forever och är skriven av sångerskan tillsammans med Tems, Ryan Coogler och filmens kompositör Ludwig Göransson som även producerat låten.

Popmuzik Podcast

Låten spelades in i fem länder och är en hyllning till Chadwick Bosemans extraordinära liv.

Om singeln berättar Tems:

”Efter att ha pratat med Ryan och hört hans regi för filmen och låten ville jag skriva något som skildrar en varm omfamning från alla människor som jag har förlorat i mitt liv. Jag försökte föreställa mig hur det skulle kännas om jag kunde sjunga för dem nu och uttrycka hur mycket jag saknar dem. Rihanna har varit en inspiration för mig så att höra henne förmedla den här låten är en stor ära.”

Resultatet är en sjukt snygg vaggvisa för oss att gå in i helgen tillsammans med.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.