Racyne Parker är en singer-songwriter från Oregon i USA, men som numera bor i Denver, Colorado. Artistens låtar är formade efter country och folkmusiken och hon släppte bland annat EP:n Tumbleweed Town 2019 som sedan följts av en knippe singlar.

Följ på Apple Music

Nu är Racyne aktuell med Here in the middle. En emotionell låt om att slitas mellan två val där sensmoralen av låten är att det bästa man kan göra är att helt enkelt ta ett beslut och sedan köra på det. I Racynes fall var det att välja mellan en spännande med oviss framtid eller en stabil och mer säker väg.

”Att idissla om själva valet höll mig tillbaka från att sträva efter mål eller engagera mig i någonting alls, vilket påverkade hela min syn på mitt liv.”

Racyne Parker

Here in the middle är producerad av Randall Kent och du hör det magiska resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011