Racyne Parker är en singer-songwriter från Oregon i USA, men som numera bor i Denver, Colorado. Artistens låtar är formade efter country och folkmusiken och hon släppte bland annat EP:n Tumbleweed Town 2019 som sedan följts av en knippe singlar.

Popmuzik in Dolby Atmos

Nu är Racyne aktuell med Here in the middle. En emotionell låt om att slitas mellan två val där sensmoralen av låten är att det bästa man kan göra är att helt enkelt ta ett beslut och sedan köra på det. I Racynes fall var det att välja mellan en spännande med oviss framtid eller en stabil och mer säker väg.

”Att idissla om själva valet höll mig tillbaka från att sträva efter mål eller engagera mig i någonting alls, vilket påverkade hela min syn på mitt liv.”

Racyne Parker

Here in the middle är producerad av Randall Kent och du hör det magiska resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.