Racyne Parker är en singer-songwriter från Oregon i USA, men som numera bor i Denver, Colorado. Artistens låtar är formade efter country och folkmusiken och hon släppte bland annat EP:n Tumbleweed Town 2019 som sedan följts av en knippe singlar.

Nordiska Favoriter

Nu är Racyne aktuell med Here in the middle. En emotionell låt om att slitas mellan två val där sensmoralen av låten är att det bästa man kan göra är att helt enkelt ta ett beslut och sedan köra på det. I Racynes fall var det att välja mellan en spännande med oviss framtid eller en stabil och mer säker väg.

”Att idissla om själva valet höll mig tillbaka från att sträva efter mål eller engagera mig i någonting alls, vilket påverkade hela min syn på mitt liv.”

Racyne Parker

Here in the middle är producerad av Randall Kent och du hör det magiska resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.