Vi tar oss till den nederländska staden Rotterdam. Där hittar vi singer-songwritern Oliver Pesch som här är aktuell med singeln You found a lover, som då är tredje smakprovet från artistens kommande debutalbum som släpps nästa år.

Favoriter Apple Music

Här får vi en klassisk poplåt som garanterat kommer att få dig på bästa pophumöret.
Men snygga stråkar, lekfull gitarrer, mjukt piano och drivande trummor får vi en låt som andas tidlös romantisk pop. En personlig låt om kärlek, som målas upp av artisten tillsammans med musiken. Jag känner att detta borde definitivt tilltala fans av bland annat The Beatles och Rufus Wainwright.

Du hör det magiska resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011