Välkommen till Cece Vees värld av pulserande syntar och mystiska uttryck. Aktuell med singeln Shooting Stars utforskar sångerskan 80-talet och experimenterar flitigt med synthpads och disco. Textmässigt talar låten om ett tidiga stadie av ett nytt förhållande. Mer specifikt den känslan när allt är nytt och spännande men lika fort som lågan tänds, slocknar den igen.

Nordiska Favoriter

”Du faller hårt och du faller snabbt, obesvärad av några fel och röda flaggor och bara lever för spänningen i det här nya förhållandet och rusningen som följer med det. Precis som ett stjärnfall är det magiskt och underbart, men det brinner ut på ett ögonblick.”

Cece Vee

Förutom en lysande singel får vi även tillhörande musikvideo som Cece själv regisserat med Joshua Cookson. Starkt inspirerad av sci-fi är det visuella en actionfylld resa. Här ser vi Cece i relation till hennes romans i ett katt- och råttspel som likt Hungerspelen är lika spännande som dödligt.

”Sången har en ganska stor sci-fi-känsla, så jag bestämde mig för att ta till mig sci-fi-känslan för musikvideon. Inspirerade av några av mina favoritprogram och filmer som Mad Max och Sucker Punch ville vi fånga ”jaktens spänning” och den där adrenalinrush-liknande känsla av ett nytt förhållande genom en action/sci-fi-bakgrund.”

Cece Vee
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

KMR Studios
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.