Välkommen till Cece Vees värld av pulserande syntar och mystiska uttryck. Aktuell med singeln Shooting Stars utforskar sångerskan 80-talet och experimenterar flitigt med synthpads och disco. Textmässigt talar låten om ett tidiga stadie av ett nytt förhållande. Mer specifikt den känslan när allt är nytt och spännande men lika fort som lågan tänds, slocknar den igen.

Svensk Pop Apple Music

”Du faller hårt och du faller snabbt, obesvärad av några fel och röda flaggor och bara lever för spänningen i det här nya förhållandet och rusningen som följer med det. Precis som ett stjärnfall är det magiskt och underbart, men det brinner ut på ett ögonblick.”

Cece Vee

Förutom en lysande singel får vi även tillhörande musikvideo som Cece själv regisserat med Joshua Cookson. Starkt inspirerad av sci-fi är det visuella en actionfylld resa. Här ser vi Cece i relation till hennes romans i ett katt- och råttspel som likt Hungerspelen är lika spännande som dödligt.

”Sången har en ganska stor sci-fi-känsla, så jag bestämde mig för att ta till mig sci-fi-känslan för musikvideon. Inspirerade av några av mina favoritprogram och filmer som Mad Max och Sucker Punch ville vi fånga ”jaktens spänning” och den där adrenalinrush-liknande känsla av ett nytt förhållande genom en action/sci-fi-bakgrund.”

Cece Vee
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011