Jenny Kern är just nu aktuell med EP:n Your Heart Knows, som bland annat innehåller singlarna Miss Somebody och I should loose you som du redan hört här i bloggen.

Favoriter Apple Music

Själva EP:n inleds med den vemodiga låten I need you som du kan lyssna på här nedan.
Låten i sig handlar om att längta efter en annan person och känna att du lite förlorar dig själv i den processen. Det blir en i mitt tycke snygg poplåt som har en viss känsla av den där drömliknande rytmiska produktionen som man kunde uppleva på 90-talet. Lite Dido-känlsa ändå måste jag säga. Jag gillade detta väldigt mycket.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.