Jenny Kern är just nu aktuell med EP:n Your Heart Knows, som bland annat innehåller singlarna Miss Somebody och I should loose you som du redan hört här i bloggen.

DOLBY ATMOS

Själva EP:n inleds med den vemodiga låten I need you som du kan lyssna på här nedan.
Låten i sig handlar om att längta efter en annan person och känna att du lite förlorar dig själv i den processen. Det blir en i mitt tycke snygg poplåt som har en viss känsla av den där drömliknande rytmiska produktionen som man kunde uppleva på 90-talet. Lite Dido-känlsa ändå måste jag säga. Jag gillade detta väldigt mycket.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011