Andra singeln från Jenny Kerns kommande EP heter I should lose you och blandar svävande produktion med elektronisk skarphet. Den knivskarpa produktionen matchas med en lika träffsäker text som talar om brusten kärlek. Mer specifikt det ögonblicket när man inser att en relation inte är värd att kämpa för om det inte finns några känslor kvar.  

Följ på Apple Music

”Den här låten handlar om att bli kär i någon och inse att man måste släppa dem. Förhållandet sviktade och det blir ensidigt. Det är lätt att inse att du inte längre har känslor för någon men det är svårare att göra slut. Du kan vara i ett förhållande, känna ett skifte och veta att något inte står rätt till men i samma sekund som du säger det högt blir det en ny nivå av sanning. Du kan inte ta tillbaka det.”

Jenny Kern

Att göra slut är aldrig lätt, men man måste dra av plåstret för sig själv och den andra ibland. Det är precis vad Jenny gör i den aktuella låten. Men genom att slita loss det som hållit henne tillbaka frisläpps samtidigt en orädd och ärlig poplåt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011