SRRY är ett band från Phoenix i Arizona. Deras musik inspireras av både klassiska band från 80-talet samt dagens popakter som LANY, The Strike och Joan. Det gör att ljudbilden mixar synthar och organiska instrument.

Favoriter Apple Music

Just nu är SRRY aktuella med singeln Summer breakup. En låt som handlar om att hitta kärleken under sommaren och de frågar personen i fråga om de vill vara ens summer breakup, vilket jag tyckte var väldigt charmigt ändå. En låt för alla de där ”sommarkatter” man har trevligt med under några månader innan skolan och vardagen börjat igen.

Produktionen är varm och medryckande. Lekfulla gitarrer och mjuka synthar samt en riktigt nice melodi gjorde detta till en given sommarpoplåt, även om sommaren nu är över här i Sverige.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.