SRRY är ett band från Phoenix i Arizona. Deras musik inspireras av både klassiska band från 80-talet samt dagens popakter som LANY, The Strike och Joan. Det gör att ljudbilden mixar synthar och organiska instrument.

Apple Music Svensk Pop

Just nu är SRRY aktuella med singeln Summer breakup. En låt som handlar om att hitta kärleken under sommaren och de frågar personen i fråga om de vill vara ens summer breakup, vilket jag tyckte var väldigt charmigt ändå. En låt för alla de där ”sommarkatter” man har trevligt med under några månader innan skolan och vardagen börjat igen.

Produktionen är varm och medryckande. Lekfulla gitarrer och mjuka synthar samt en riktigt nice melodi gjorde detta till en given sommarpoplåt, även om sommaren nu är över här i Sverige.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.