Rachel Maria Cox är en ickebinär artist från australiensiska Newcastle. Just nu jobbar artisten mot EP:n The Day You Left, som släpps den 24:e November. Från den kan du här höra den härligt medryckande och poppiga singeln Say you love me. En låt som får en att dansa runt i hemmet med handtaget från ett hopprep som mikrofon samtidigt som man sjunger med tillsammans med Rachel. Den typen av pastellfärgad pop som bara gör en lycklig.

Apple Music Svensk Pop

Om singeln berättar artisten för bloggen:

Say you love me kom till efter att ha kommit på den där öppningshooken på pianot. Jag ville skapa något som var inspirerat av några av mina favorithbt-popartister som MNEK, Troye Sivan och Rina Sawayama. Det handlar om att vara i tidiga skeden av ett förhållande där man ses hela tiden, och allt känns riktigt lätt och roligt och färgglatt.”

Say you love me är skriven av artisten samt producerad av Japanese Wallpaper och Ben Field. Du hör det härliga resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.