Rachel Maria Cox är en ickebinär artist från australiensiska Newcastle. Just nu jobbar artisten mot EP:n The Day You Left, som släpps den 24:e November. Från den kan du här höra den härligt medryckande och poppiga singeln Say you love me. En låt som får en att dansa runt i hemmet med handtaget från ett hopprep som mikrofon samtidigt som man sjunger med tillsammans med Rachel. Den typen av pastellfärgad pop som bara gör en lycklig.

DOLBY ATMOS

Om singeln berättar artisten för bloggen:

Say you love me kom till efter att ha kommit på den där öppningshooken på pianot. Jag ville skapa något som var inspirerat av några av mina favorithbt-popartister som MNEK, Troye Sivan och Rina Sawayama. Det handlar om att vara i tidiga skeden av ett förhållande där man ses hela tiden, och allt känns riktigt lätt och roligt och färgglatt.”

Say you love me är skriven av artisten samt producerad av Japanese Wallpaper och Ben Field. Du hör det härliga resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011