Bakom indiepopduon Lady Sloth hittar vi Justina Shandler och Jon Lane från Los Angeles.
De debuterade tidigare i år med singeln Sugar Loaf Mountain Road och följer nu upp den singeln med Fences.

Favoriter Apple Music

Den nya singeln är en indiepoplåt med skönt driv i arrangemanget där de fasta trummorna och basgången får låten att pumpa fram under Justinas sång. På låten sjunger hon om att sätta gränser och prioritera sig själv över alla andras måsten och viljor.

Om singeln berättar bandet:

”Refrängen sträcker sig över linjen av desperation och självförstärkning. ”Jag hoppas att du inte tycker att det är stötande, jag håller på att bygga mina staket”, när vi lär oss att navigera våra egna gränser och riskerar att göra andra besvikna för att undvika att göra oss själva besvikna.”

Resultatet är med andra ord en låt som både vågar sätta ner foten och ge oss en medryckande poplåt. Du hör resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.