Bakom indiepopduon Lady Sloth hittar vi Justina Shandler och Jon Lane från Los Angeles.
De debuterade tidigare i år med singeln Sugar Loaf Mountain Road och följer nu upp den singeln med Fences.

Skicka in din musik

Den nya singeln är en indiepoplåt med skönt driv i arrangemanget där de fasta trummorna och basgången får låten att pumpa fram under Justinas sång. På låten sjunger hon om att sätta gränser och prioritera sig själv över alla andras måsten och viljor.

Om singeln berättar bandet:

”Refrängen sträcker sig över linjen av desperation och självförstärkning. ”Jag hoppas att du inte tycker att det är stötande, jag håller på att bygga mina staket”, när vi lär oss att navigera våra egna gränser och riskerar att göra andra besvikna för att undvika att göra oss själva besvikna.”

Resultatet är med andra ord en låt som både vågar sätta ner foten och ge oss en medryckande poplåt. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011