Du ser ut som en modell när du tittar på mig! Sapling visar exakt hur man skapar en lysande synt-driven poplåt på Like a model. Vad som gör den här låten unik i mina öron är sångarens röst i kontrast till den hårda produktionen. Saplings stämma är gracil och mjuk medan syntarna är stenhårda och futuristiska. 

Svensk Pop Apple Music

80-tal inspirationen är påtaglig men ändå gjord med en subtil och modern touch. Öppningen är bombastisk och får en omedelbart att vilja lyssna vidare.

”Jag skrev låten för att jag bokstavligen bara störde mig på hur modeindustrin är uppbygd. Men sedan jag skrev har jag märkt att den också har fått en djupare betydelse för mig personligen när det gäller hur jag ser på mig själv och mina vänner. Samhället skildrar en orealistisk syn på vad skönhet betyder eller ”borde vara” och under de senaste åren har jag verkligen utmanat dessa löjliga normer och hittat så mycket glädje och skönhet i mig själv och människorna omkring mig.”

Sapling

Inspirerad av alternativ pop och indie är detta helt klart en annan typ av riktning för Sapling. En ljudbild som jag personligen tycker är riktigt snygg. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011