Du ser ut som en modell när du tittar på mig! Sapling visar exakt hur man skapar en lysande synt-driven poplåt på Like a model. Vad som gör den här låten unik i mina öron är sångarens röst i kontrast till den hårda produktionen. Saplings stämma är gracil och mjuk medan syntarna är stenhårda och futuristiska. 

Favoriter Apple Music

80-tal inspirationen är påtaglig men ändå gjord med en subtil och modern touch. Öppningen är bombastisk och får en omedelbart att vilja lyssna vidare.

”Jag skrev låten för att jag bokstavligen bara störde mig på hur modeindustrin är uppbygd. Men sedan jag skrev har jag märkt att den också har fått en djupare betydelse för mig personligen när det gäller hur jag ser på mig själv och mina vänner. Samhället skildrar en orealistisk syn på vad skönhet betyder eller ”borde vara” och under de senaste åren har jag verkligen utmanat dessa löjliga normer och hittat så mycket glädje och skönhet i mig själv och människorna omkring mig.”

Sapling

Inspirerad av alternativ pop och indie är detta helt klart en annan typ av riktning för Sapling. En ljudbild som jag personligen tycker är riktigt snygg. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.