Tokhyllade indiepopbandet MisterWives släpper Wrongside. Med en stark melodi och tilltalande produktion är nya låten inget annat än fängslande och grymt bra indiepop. Singeln uppmanar till att slå sig fri från förödande tankar och problematiska inre dialoger för att istället fokusera på välmående.

Apple Music Svensk Pop

” Jag har tillbringat mycket av min tid på fel sida av mitt sinne. Den som är full av rädsla, tvivel, osäkerhet, skam. Jag hoppas att Wrongside blir som en vän till alla som kämpar för att vara snälla mot sitt sinne.”

MisterWives startade nyligen sitt eget skivbolag Resilient Little Records. Något som markerar starten på ett helt nytt kapitel på deras resa redan så lysande resa mot stordåd och nya hits. Efter att ha lyssnat igenom deras katalog på Spotify måste jag nog säga att Wrongside kan vara deras bästa låt hitintills.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.