Christina Post och Martin Permer i Göteborgsduon MAIN är tillbaka för att lämna och aldrig mer återvända. Det är i alla fall budskapet i låten Leaving, never returning. En dramatisk låt med skevt arrangemang i kuslig moll. Ett arrangemang om definitivt skapar en spökliknande känsla. Att lämna känns så definitivt här när man hör melodin och texten.
Kanske att detta kan bli ett perfekt inslag i en kommande spellista med Halloween-tema?

Apple Music

Som vanligt får vi även första smakprovet på ytterligare en låt som b-sida. I’m the arrow heter den och den låten minst lika lovande den.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.