Christina Post och Martin Permer i Göteborgsduon MAIN är tillbaka för att lämna och aldrig mer återvända. Det är i alla fall budskapet i låten Leaving, never returning. En dramatisk låt med skevt arrangemang i kuslig moll. Ett arrangemang om definitivt skapar en spökliknande känsla. Att lämna känns så definitivt här när man hör melodin och texten.
Kanske att detta kan bli ett perfekt inslag i en kommande spellista med Halloween-tema?

Svensk Pop

Som vanligt får vi även första smakprovet på ytterligare en låt som b-sida. I’m the arrow heter den och den låten minst lika lovande den.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.