Christina Post och Martin Permer i Göteborgsduon MAIN är tillbaka för att lämna och aldrig mer återvända. Det är i alla fall budskapet i låten Leaving, never returning. En dramatisk låt med skevt arrangemang i kuslig moll. Ett arrangemang om definitivt skapar en spökliknande känsla. Att lämna känns så definitivt här när man hör melodin och texten.
Kanske att detta kan bli ett perfekt inslag i en kommande spellista med Halloween-tema?

Favoriter Apple Music

Som vanligt får vi även första smakprovet på ytterligare en låt som b-sida. I’m the arrow heter den och den låten minst lika lovande den.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011