Edwin Boulevard är tillbaka i bloggen med sin elgitarr och grymma poptexter. Den här gången heter singeln Peace och talar om att finna inre frid. Oavsett hur hektiskt och stressigt livet är måste vi alla någonstans finna lugnet i vardagen. Ibland kan det kännas svårt och långt bort att harmonisera med sitt inre, men när man väl gör det finns det ingen bättre plats. Någon som kämpat länge för att finna en plats av lugn är just artisten Edwin som i låten Peace skildrar själssökande och känslan som infinner sig när han nu funnit lugnet.

Dolby Atmos

Produktionen är svävande och atmosfärisk. Rätt mängd reverb blandas med organiska inslag för att skapa en gripande och rå känsla. Inspirationen till ljudbilden andas punk som kontrasteras med radiopop och hookiga melodier. Helt klart ytterligare en grym låt från denna lovande artist.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.