Edwin Boulevard är tillbaka i bloggen med sin elgitarr och grymma poptexter. Den här gången heter singeln Peace och talar om att finna inre frid. Oavsett hur hektiskt och stressigt livet är måste vi alla någonstans finna lugnet i vardagen. Ibland kan det kännas svårt och långt bort att harmonisera med sitt inre, men när man väl gör det finns det ingen bättre plats. Någon som kämpat länge för att finna en plats av lugn är just artisten Edwin som i låten Peace skildrar själssökande och känslan som infinner sig när han nu funnit lugnet.

Nordiska Favoriter

Produktionen är svävande och atmosfärisk. Rätt mängd reverb blandas med organiska inslag för att skapa en gripande och rå känsla. Inspirationen till ljudbilden andas punk som kontrasteras med radiopop och hookiga melodier. Helt klart ytterligare en grym låt från denna lovande artist.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011