Imponerande är resultatet när sångerskan och kompositören Victoria Hillestad samarbetar med trummisen och kompositören Julian Erhardt på singeln Infinite echo, som släpps under The Aerial Unit.

Följ på Apple Music

Det är vemodig och vackert i versen, för att sedan blomma ut i en mer pulserande och synthig produktion i refrängen. Det blir storslaget och vackert på samma gång, vilket jag uppskattade.
Låten i sig skrev faktiskt för en filmtrailer till en film som målar upp ett apokalyptiskt scenario där människor konfronteras med vår ogiltighet och hjälplöshet. Med låten skapar The Aerial Unit ett team för undergången och gör den plågsamt vacker.

Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011