Imponerande är resultatet när sångerskan och kompositören Victoria Hillestad samarbetar med trummisen och kompositören Julian Erhardt på singeln Infinite echo, som släpps under The Aerial Unit.

Apple Music

Det är vemodig och vackert i versen, för att sedan blomma ut i en mer pulserande och synthig produktion i refrängen. Det blir storslaget och vackert på samma gång, vilket jag uppskattade.
Låten i sig skrev faktiskt för en filmtrailer till en film som målar upp ett apokalyptiskt scenario där människor konfronteras med vår ogiltighet och hjälplöshet. Med låten skapar The Aerial Unit ett team för undergången och gör den plågsamt vacker.

Du hör resultatet här i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.