Imponerande är resultatet när sångerskan och kompositören Victoria Hillestad samarbetar med trummisen och kompositören Julian Erhardt på singeln Infinite echo, som släpps under The Aerial Unit.

Popmuzik Lover

Det är vemodig och vackert i versen, för att sedan blomma ut i en mer pulserande och synthig produktion i refrängen. Det blir storslaget och vackert på samma gång, vilket jag uppskattade.
Låten i sig skrev faktiskt för en filmtrailer till en film som målar upp ett apokalyptiskt scenario där människor konfronteras med vår ogiltighet och hjälplöshet. Med låten skapar The Aerial Unit ett team för undergången och gör den plågsamt vacker.

Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.