Med en härligt medryckande produktion bjuder den amerikanske artisten Chris Youmans oss på en utsökt popkaramell i form av singeln Heart of a lie. Ett heartbreak-anthem om att sluta älta det förgångna och istället blicka framåt för att tillslut hitta den sanna kärleken. För visst behöver man ibland den där sparken där bak för att gå vidare och vad är då bättre än att få inspiration av musik?

DOLBY ATMOS

Med Heart of a lie släpper Chris Youmans tredje låten från sin kommande EP Electric Love Connection, som med tanke på de tidigare låtarna Danse och Too close, som båda varit med i bloggen, så kan det bli en riktigt härlig pop-EP.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011