Med en härligt medryckande produktion bjuder den amerikanske artisten Chris Youmans oss på en utsökt popkaramell i form av singeln Heart of a lie. Ett heartbreak-anthem om att sluta älta det förgångna och istället blicka framåt för att tillslut hitta den sanna kärleken. För visst behöver man ibland den där sparken där bak för att gå vidare och vad är då bättre än att få inspiration av musik?

Popmuzik Popcast

Med Heart of a lie släpper Chris Youmans tredje låten från sin kommande EP Electric Love Connection, som med tanke på de tidigare låtarna Danse och Too close, som båda varit med i bloggen, så kan det bli en riktigt härlig pop-EP.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.