Los Angeles-baserade indiepopartisten Chris Youmans erbjuder en ny dimension av pop när han ger oss den dansanta singeln DANSE. Här sjunger artisten om ett ögonblick av att vara frisläppt på dansgolvet. Helt enkelt ett euforisk dopp i sin egen kraft och sensualitet. Den ostoppbara vågen av självförtroende som blommar i det ögonblicket av sann närvaro är vad som symboliseras i DANSE. 

Youmans kommande EP, Electric Love Connection, kommer presentera en ny spännande era. Medan hans debut-EP från 2016, Make Things Right, hämtade inspiration från retro lutar sig det här mer mot mot progressiva disco-, house- och pop. 

Därtill markerar även projektet början på ett spännande nytt samarbete med den LA-baserade artisten, producenten och nära vännen Daniel Bayot. Även om Youmans tidigare har spelat in, producerat och släppt sin egen musik, har det nya partnerskap möjliggjort utforskning av nya ljud och upptäckt av nya horisonter. Det är med spänning vi ser fram emot kommande släpp, tills dess här är DANSE. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.