Den brittiske artisten Joseph Morris ger oss gåshud när han här levererar den starka balladen Breathe. En låt om ett krossat hjärta där ett piano och filmisk atmosfär bygger upp den en emotionell stämning medan Joseph sjunger direkt från hjärtat för oss.

Dolby Atmos

Om du älskar akter som OneRepublic och James Arthur kommer du definitivt att bli helt tagen och kanske till och med golvad av denna ballad.

Joseph Morris kommer från staden Worcester och har släppt musik sedan 2016 då han debuterade med This is my truth. Sedan dess har han nått framgång med låtar som Searching for you, Have i lost my mind och Finishing line.

Följ Joseph Morris på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.