Den brittiske artisten Joseph Morris ger oss gåshud när han här levererar den starka balladen Breathe. En låt om ett krossat hjärta där ett piano och filmisk atmosfär bygger upp den en emotionell stämning medan Joseph sjunger direkt från hjärtat för oss.

Nordiska Favoriter

Om du älskar akter som OneRepublic och James Arthur kommer du definitivt att bli helt tagen och kanske till och med golvad av denna ballad.

Joseph Morris kommer från staden Worcester och har släppt musik sedan 2016 då han debuterade med This is my truth. Sedan dess har han nått framgång med låtar som Searching for you, Have i lost my mind och Finishing line.

Följ Joseph Morris på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011