Då är det söndag igen och det är dags för Sebastian och Johan att lista sina popfavoriter för veckan. Hoppas du hittar några nya favoriter bland dessa till din spellista.

Popmuzik Lover Patreon

Sebastians Popfavoriter

Bryce Drew – Still Recovering

Var har Bryce Drew varit hela mitt liv? Med låten Still Recovering letar hon sig rakt in i hjärtat och sjunger ärligt och avskalat om att återhämta sig från ett break-up. Inledningsvis är singeln en avskalad pianoballad som småningom vecklar ut sig till en elektronisk eufori. Jag dör för detta! Det är som en välkomponerad dessert med alla rätta texturer. 

Beige – Över dig under dig 

Jag är hopplöst förälskad i R&B och när det görs på sättet som i Över dig under dig fullkomligt smälter jag. Beige knockar både kärleken och oss lyssnare när hon släpper denna omedelbara hit. Helt klart en låt som kommer gå varm i mina lurar under hösten! 

Juliander – We 

Multiinstrumentalisten Juliander besitter något som inte många artister har. Nämligen förmågan att trollbinda genom sång. Med sina ömsinta vokaler och otroliga inlevelse är varje låtsläpp ett nytt äventyr. Singeln We träffade mig på ett helt nytt sätt. Här tar sångaren med oss på en utomkroppslig upplevelse. Helt otroligt! 

RONIA – New 

Med en helt nya EP ute är det dags för Ronia att erövra popvärlden. Personligen tycker jag att mystik och mörker är mycket mer intressant än rosaskimrande poplåtar. Med andra ord passar sångerskans dark-pop vibb mig alldeles perfekt. Kom ihåg vad ni hörde det först, för vi bevittnar nu födelsen av en helt ny popstjärna! 

Sunny – Samma språk 

Pop från Piteå. Jag skulle kalla Sunny unik. Nya singeln Samma Sspråk är inget annat än en ren och skär hit med allt vad jag söker i en låt. Hjärtskärande text och inlevelse, varm produktion och en omedelbar hook. Detta är helt klart en av veckans bästa släpp.

Johans Popfavoriter

Grant Knoche – First hello

Grant Knoche samlar sina tankar som han hade innan han kom ut som bisexuell på den snygga singeln First hello. Ett komma ut-anthem vars tankegångar jag tror många kommer att känna igen sig i som varit i samma situation. Lägg sedan till en otroligt fängslande refräng. Det är HBTQ-popmagi skulle jag säga.

Albin Johnsén – Taggtråd

Tillsammans med organisationen Aldrig Ensam släpper Albin Johnsén den emotionella singeln Taggtråd. Med låten vill artisten och organisationen belysa psykisk ohälsa och att alla mår dåligt ibland, vilket inte är konstigt. Här blir just de tankarna väldigt snyggt uppmålade av Albin.

Karim & Emma Castellino – Down for you

Producenten Karim bjuder in sångerskan Emma Castellino för att skapa den varma och luftiga singeln Down for you. Resultatet är mjuk sommarpop där Emmas vackra röst verkligen skapar magi till Karims effektfulla och poppiga produktion. Släng in i din spellista omedelbart!

Natasha Hunt Lee – The end of the World

Jag är ju så svag för de där filmiska poplåtarna med luftig produktion som snyggt bygger upp arrangemanget till den där magiska melodin. Just det fångar Natasha Hunt Lee på singeln The end of the World. Sjukt snygg pop som skulle bli ett vackert soundtrack till just världens undergång.

Romeo Santos + Justin Timberlake – Sin Fin

Lysande sommarpop blir resultatet när Romeo Santos bjuder in självaste Justin Timberlake på singeln Sin Fin. Produktionen är varm och rytmisk med mjuka gitarrer och trummor, samt en refräng att dö för. Lysande pop som håller liv i sommaren några veckor till. I alla fall i min spellista.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011