Snart, mycket snart är det dags för den efterlängtade EP:n från begåvade Juliander. Men innan dess skämmer sångaren bort oss med ytterligare en singel. Idag släpps We, har ni lyssnat till artisten tidigare känner ni absolut igen sångarens karakteristiska sound. På den aktuella låten svävar hans mjuka soul-stämma fritt bland kosmos stjärnor och de varma melodierna sluter sig tätt kring trumhinnan. Ni fattar grejen, den här killen kan verkligen sjunga. Men till skillnad från tidigare släpp är singeln We något mer experimentell. Här tar artisten med oss på en introspektiv resa där han uttrycker sin oro inför framtiden. Med en bred och lyxig ljudbild där virvlande syntar står i fokus förs tankarna till yttre rymden och jag försätts i trans. Det känns som att den här låten är mer än bara en singel ämnad att vara en hookig. Här vill Juliander skapa något större, lyfta blicken och statuera ett exempel. 

Popmuzik Lover

Inledningsvis startar låten lugnt och stillsamt för att därefter stegra till ett crescendo med galloperande trummor och noga utvalda 80-talssynthar. Mot slutet landar singeln återigen i ett stadie av vila och klingar ut till ljudet av oändligheten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.