Snart, mycket snart är det dags för den efterlängtade EP:n från begåvade Juliander. Men innan dess skämmer sångaren bort oss med ytterligare en singel. Idag släpps We, har ni lyssnat till artisten tidigare känner ni absolut igen sångarens karakteristiska sound. På den aktuella låten svävar hans mjuka soul-stämma fritt bland kosmos stjärnor och de varma melodierna sluter sig tätt kring trumhinnan. Ni fattar grejen, den här killen kan verkligen sjunga. Men till skillnad från tidigare släpp är singeln We något mer experimentell. Här tar artisten med oss på en introspektiv resa där han uttrycker sin oro inför framtiden. Med en bred och lyxig ljudbild där virvlande syntar står i fokus förs tankarna till yttre rymden och jag försätts i trans. Det känns som att den här låten är mer än bara en singel ämnad att vara en hookig. Här vill Juliander skapa något större, lyfta blicken och statuera ett exempel. 

Popmuzik Lover Patreon

Inledningsvis startar låten lugnt och stillsamt för att därefter stegra till ett crescendo med galloperande trummor och noga utvalda 80-talssynthar. Mot slutet landar singeln återigen i ett stadie av vila och klingar ut till ljudet av oändligheten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011