Hon är tillbaka! Och med hon menar jag Sveriges nya R&B stjärnskott Beige. Den här gången heter låten Över dig under dig och presenterar en läcker rytmisk dynamik med snygg produktion. Som ett skimrande täcke ligger sångarens röst över de mjuka R&B-beaten. Redan vid introt förstår jag att det här kommer bli en lysande lyssningsupplevelse och artisten överträffar sig själv på alla plan. Helheten andas nostalgisk R&B med souliga ackord och snygga körarrangemang. Så in i helskotta begåvat och ljuvligt att lyssna till. När sedan artisten byter tempo halväggs in och växlar upp blir jag helt golvad! 

Apple Music

”Låten är smärtsam och vacker precis som det kan kännas att vara kär. Att bli helt knockad och dum i huvudet av sina egna känslor men ändå ställa sig upp igen och slåss för den här enda personen som fyller ens tankar.”

Beige

Jag kan inte bestämma mig om jag är knockad av känslor eller beiges sångröst. Kanske båda? Oavsett är detta en självklar hit med en text som många kan relatera till. Lägg därtill att Över dig under dig är artistens debut som producent. Jag är helt klart beiges största fan från och med nu!

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.