Hon är tillbaka! Och med hon menar jag Sveriges nya R&B stjärnskott Beige. Den här gången heter låten Över dig under dig och presenterar en läcker rytmisk dynamik med snygg produktion. Som ett skimrande täcke ligger sångarens röst över de mjuka R&B-beaten. Redan vid introt förstår jag att det här kommer bli en lysande lyssningsupplevelse och artisten överträffar sig själv på alla plan. Helheten andas nostalgisk R&B med souliga ackord och snygga körarrangemang. Så in i helskotta begåvat och ljuvligt att lyssna till. När sedan artisten byter tempo halväggs in och växlar upp blir jag helt golvad! 

Popmuzik Podcast

”Låten är smärtsam och vacker precis som det kan kännas att vara kär. Att bli helt knockad och dum i huvudet av sina egna känslor men ändå ställa sig upp igen och slåss för den här enda personen som fyller ens tankar.”

Beige

Jag kan inte bestämma mig om jag är knockad av känslor eller beiges sångröst. Kanske båda? Oavsett är detta en självklar hit med en text som många kan relatera till. Lägg därtill att Över dig under dig är artistens debut som producent. Jag är helt klart beiges största fan från och med nu!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011