Ska man tolka, så ska man tolka de bästa som det heter. Det är precis det som PERZZONA gör när de här gör en klubbversion av Lisa Nilssons klassiker Varje gång jag ser dig från 1992.

Skicka in din musik

Det är inte mycket som är kvar av Mauro Scoccos text här, men de har med det som fastar i form av refrängen som de lagt över ett sjukt grymt beat som kommer få låten att starta upp alla dansgolv landet över. För detta är både lekfullt, igenkännande och en riktigt bra klubbdänga. Eller vad säger du?

Duon PERZZONA visar med andra ord än en gång hur en hit ska slipas och de följer med låten upp senaste hiten Pyjamas som släpptes i början av Augusti.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011