Ska man tolka, så ska man tolka de bästa som det heter. Det är precis det som PERZZONA gör när de här gör en klubbversion av Lisa Nilssons klassiker Varje gång jag ser dig från 1992.

Nordiska Favoriter

Det är inte mycket som är kvar av Mauro Scoccos text här, men de har med det som fastar i form av refrängen som de lagt över ett sjukt grymt beat som kommer få låten att starta upp alla dansgolv landet över. För detta är både lekfullt, igenkännande och en riktigt bra klubbdänga. Eller vad säger du?

Duon PERZZONA visar med andra ord än en gång hur en hit ska slipas och de följer med låten upp senaste hiten Pyjamas som släpptes i början av Augusti.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.