Tvillingduon Ivy Nord är tillbaka i bloggen för att ge oss singeln Closer.
Med hjälp av en luftig synthproduktion och sköna beats skapar duon en drömliknande och samtidigt medryckande känsla för oss som funkar lika bra på ett rök- och laserdränkt dansgolv som i en spellista. Med andra hord har Sara och Matilda Hesslind ännu en hit i bagaget skulle jag vilja påstå. Men jag är ju något partisk då jag alltid går igång på denna typ av ljudbild.

Popmuzik Lover Patreon

Låten Closer i sig är en djupt personlig utforskning av artisternas resa mot egenkärlek, självacceptans och vikten av att lita på varandra och få stöd under svåra tider. 
Du hör resultatet här i bloggen.

Ivy Nord

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011