Efter att ha jobbat inom film- och TV-industrin i Hollywood vände sig Jen Fodor mot musiken och debuterade i fjol med singeln Front row, som sedan följdes upp med Saturday.

Apple Music

Här är artisten aktuell med den härligt medryckande retropopsingeln Love struck baby. En härlig popkaramell där Jen sjunger om den där första kärleken i ens ungdom och hur det bubblade i hela kroppen. Precis som det gör i låten skulle man kunna säga.

I den härliga videon får vi mycket färg och glitter medan artisten dansar och sjunger ut orden i låten. Härlig och passande till låten måste jag säga.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.