Efter att ha jobbat inom film- och TV-industrin i Hollywood vände sig Jen Fodor mot musiken och debuterade i fjol med singeln Front row, som sedan följdes upp med Saturday.

Nordiska Favoriter

Här är artisten aktuell med den härligt medryckande retropopsingeln Love struck baby. En härlig popkaramell där Jen sjunger om den där första kärleken i ens ungdom och hur det bubblade i hela kroppen. Precis som det gör i låten skulle man kunna säga.

I den härliga videon får vi mycket färg och glitter medan artisten dansar och sjunger ut orden i låten. Härlig och passande till låten måste jag säga.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011