Den Melbourne-baserade artisten Sir Jude bjuder in Maxim från The Prodigy för att leverera singeln Preach.

Följ på Apple Music

Skriven av de båda artisterna och sedan producerad av Maxim ger de oss här en mörk och stämningsfull alt-poplåt med filmisk känsla där de sköna beatsen varvas ihop med Sir Judes mjuka röst. För mig som älskar denna typ av ljudbild blev resultatet verkligen något som föll mig i smaken.

Om samarbetet berättar sångerskan:

”Det var så fantastiskt att arbeta med Maxim. The Prodigy var otroligt inflytelserik för mig. Jag minns att min pappa visade mig Firestarter som liten och blev helt golvad. De var pionjärer för det ljudet.

När det gäller låten, veckor innan hade jag spelat ljudet av mina vindrutetorkare en riktigt regnig natt. Kadensen var så intressant och jag drogs helt av den studsiga rytmen och de aggressiva tonerna. Maxim var fascinerad av dess mörka energi och vi var båda överens om att låten skulle vara tonalt mördande, eterisk och aggressiv med ett budskap om självkärlek och självständighet.”

Du kan öppna dörren till Sir Jude och Maxims ljudlandskap här nedan igenom att lyssna på singeln Preach.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011