Paul Natural samarbetar med duon Airplane Man på singeln Eat all my money. En härligt medryckande poplåt med skönt groove och en synthig produktion. Precis den typ av produktion och stil som jag uppskattar i en bra poplåt skulle jag säga.

POPMUZIK LOVER 2

Om singeln berättar Paul Natural:

”Inspirationen till den här låten kom från sommaren innan covid slog till i NYC och Daniel hade precis flyttat till Brooklyn. Direkt från livsstilen i vårt grannskap som är full av artister och filmteam hela tiden. Man är alltid ute och konsumerar något. Sedan när lockdown slog till fick låten en helt annan innebörd, vilket bidrar till arrangemangets dubbla karaktär med den akustiska gitarren som försiktigt leder dig in tills subbasen träffar dig rakt i bröstet…eller…plånboken? lol.”

Bakom artistnamnet Paul Natural hittar vi Gabriel Stanley som huserar i Brooklyn. Just nu jobbar han på sin EP Only Friends, som just innehåller samarbeten med olika artister, som här där han jobbar med Daniel Feldmen och Tim Sommers i Airplane Man.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011