Paul Natural samarbetar med duon Airplane Man på singeln Eat all my money. En härligt medryckande poplåt med skönt groove och en synthig produktion. Precis den typ av produktion och stil som jag uppskattar i en bra poplåt skulle jag säga.

Dolby Atmos

Om singeln berättar Paul Natural:

”Inspirationen till den här låten kom från sommaren innan covid slog till i NYC och Daniel hade precis flyttat till Brooklyn. Direkt från livsstilen i vårt grannskap som är full av artister och filmteam hela tiden. Man är alltid ute och konsumerar något. Sedan när lockdown slog till fick låten en helt annan innebörd, vilket bidrar till arrangemangets dubbla karaktär med den akustiska gitarren som försiktigt leder dig in tills subbasen träffar dig rakt i bröstet…eller…plånboken? lol.”

Bakom artistnamnet Paul Natural hittar vi Gabriel Stanley som huserar i Brooklyn. Just nu jobbar han på sin EP Only Friends, som just innehåller samarbeten med olika artister, som här där han jobbar med Daniel Feldmen och Tim Sommers i Airplane Man.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.