Courtney Govan är en artist på 26 år från San Diego i Kalifornien som byggt upp en stor fanskara på TikTok, samt att hon är med i programmet I Can See Your Voice.

Popmuzik Lover

Här är artisten aktuell med den medryckande singeln Stay still. Med en retrodoftande och härligt synthig produktion levererar artisten en låt som inleds med den intressanta frågan ”If I turn off internet, do I exist anymore?” Något som kanske många undrar idag, vem hade de varit utan alla likes och följare?

Det blir en låt om mental ohälsa där det är viktigt att se om ens egna hem och hälsa i första hand och inte bry sig så mycket om vad andra tycker och tänker. För artisten avslutar med ”Maybe I’ll be fine”, och ger en känsla om att sociala medier inte är allt.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.