Fredrik Norberg är inte bara medlem i det klassiska bandet Popsicle, utan han är även frontperson i Bergen tillsammans med Andreas Johansson, Daniel Gilbert, P-A Wikander och Petur Mogensen.

Följ på Apple Music

Just nu jobbar herrarna mot kommande albumet Bergen III, som i klassisk Chicago-logik blir deras tredje i ordningen. Innan albumet dimper ner i din musiktjänst den 7:e Oktober släpper de nu singeln Februari.

Låten i sig är en återblick på förlorad kärlek. Att helt enkelt acceptera det förflutna och gå vidare. Med det har låten en dos av hoppfullhet över sig, vilket är fint. Allt komponerat till en stark poplåt som snyggs lyfts fram av fasta trummor och mjuka popgitarrer. Det är indiepop som det alltid ska vara – där melodier och text skapar ett harmoniskt och perfekt samspel.

Lyssna och njut.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011