Fredrik Norberg är inte bara medlem i det klassiska bandet Popsicle, utan han är även frontperson i Bergen tillsammans med Andreas Johansson, Daniel Gilbert, P-A Wikander och Petur Mogensen.

Nordiska Favoriter

Just nu jobbar herrarna mot kommande albumet Bergen III, som i klassisk Chicago-logik blir deras tredje i ordningen. Innan albumet dimper ner i din musiktjänst den 7:e Oktober släpper de nu singeln Februari.

Låten i sig är en återblick på förlorad kärlek. Att helt enkelt acceptera det förflutna och gå vidare. Med det har låten en dos av hoppfullhet över sig, vilket är fint. Allt komponerat till en stark poplåt som snyggs lyfts fram av fasta trummor och mjuka popgitarrer. Det är indiepop som det alltid ska vara – där melodier och text skapar ett harmoniskt och perfekt samspel.

Lyssna och njut.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.