En av de mer imponerande artisterna i Sverige släpper ytterligare en hit från kommande debut-EP:n som släpps i november. Gissa om vi är taggade! Genom att blanda modern pop med 00-talets R&B har Bishats musik hörts på radio världen över och hon har därtill nominerats till Denniz Pop Awards. Det är bara att buga för den popkraft. Nya Problems är en, ursäkta språket, skitsnyggt producerad kärleksförklaring utan allt det där krimskramset och lull-lullet. Beatet bär på en hel del trap-influenser, men melodin är sockersöt och trallvänlig. Alldeles perfekt avvägt!  Kanske inte så konstigt eftersom sångerskan varit med och skrivit Cazzi Opeias Melodifestival-hit I can’t get enough.

Popmuzik Lover Patreon

Problems är en ärlig, ofiltrerad kärlekslåt om att motstå frestelsen att fokusera på det negativa. Den handlar om att inse sina egna och den andres brister och att själva sätta ramarna för relationen. Det kan låta självklart men jag tror att vi i verkligheten inte är särskilt bra på det. Det känns som att det finns så många förutfattade meningar om hur ett förhållande ska vara och det i sig gör att vi misslyckas.

Bishat

Idén till låten berättar artisten kom till henne tidigt i ett förhållande där båda satt och berättade för varandra om alla brister i hopp om att relationen inte skulle misslyckas. Bishat beskriver Problems som 2022 års versionen av scenen i Notting Hill.

”Den berömda scenen när Julia Roberts säger till Hugh Grant “I’m just a girl standing in front of a boy asking him to love her” men istället säger hon “Jag är en envis oxe och är skitdålig på att säga vad jag känner men jag kommer jobba på mig så jobbar du på dig så gör vi denna skiten för jag tror vi kan göra den bra, är du down?”

Bishat

Ganska enkelt uttryckt; sluta krångla nukör vi bara! Ett budskap jag tror många kan lära sig av. Jag ska också sluta krångla och låta er få lyssna till den grymma singeln Problems.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011