Dubbla karriärer? Ja, varför inte! Exakt allt är möjligt. Boerd eller Bård Ericsson har ett ben i den elektroniska musikscenen och ett i den klassiska. I detta nu ska vi fokusera lite mer på den elektroniska. Men tro inte för den sakens skull att vi inte hör klassiska inslag i Another life.
Den tredje och sista föregående singeln från det kommande albumet görs tillsammans med Stella Explorer, tillsammans bjuder de på en pulserande ballad med vackra melankolisk melodier.

Nordiska Favoriter

Den aktuella låten bygger kring tre-takts-groove med klassiskt Rhodes-piano, organiska trummor och förtrollande basgångar. Allt insvept i Stellas ömsinta sångröst. Personligen tycker jag att den här typen av komplexa ackord och rytmer är riktigt läckert. Brytningen mellan instrumentering och sångmelodi skapar ett unikt möte där tiden står still under tre minuter. 

Detta är dock inte första samarbetet de två musikerna gör. Den första singeln från det nya albumet Stay hyllades av musikkritiker världen runt och roterade på P3 och Before We Drown som släpptes 2019 har strömmats miljontals gånger.

Albumet Caution: Fragile släpps den 30:e September. Tills dess kan ni njuta av Another life här i bloggen.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.