Dubbla karriärer? Ja, varför inte! Exakt allt är möjligt. Boerd eller Bård Ericsson har ett ben i den elektroniska musikscenen och ett i den klassiska. I detta nu ska vi fokusera lite mer på den elektroniska. Men tro inte för den sakens skull att vi inte hör klassiska inslag i Another life.
Den tredje och sista föregående singeln från det kommande albumet görs tillsammans med Stella Explorer, tillsammans bjuder de på en pulserande ballad med vackra melankolisk melodier.

Popmuzik Podcast

Den aktuella låten bygger kring tre-takts-groove med klassiskt Rhodes-piano, organiska trummor och förtrollande basgångar. Allt insvept i Stellas ömsinta sångröst. Personligen tycker jag att den här typen av komplexa ackord och rytmer är riktigt läckert. Brytningen mellan instrumentering och sångmelodi skapar ett unikt möte där tiden står still under tre minuter. 

Detta är dock inte första samarbetet de två musikerna gör. Den första singeln från det nya albumet Stay hyllades av musikkritiker världen runt och roterade på P3 och Before We Drown som släpptes 2019 har strömmats miljontals gånger.

Albumet Caution: Fragile släpps den 30:e September. Tills dess kan ni njuta av Another life här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011