Det finns inget kvar att hämta, vi går på tomgång! Det är budskapet Daniella Binyamin sänder i singeln Out of fuel. Till ett drivande tempo vill sångerskan uppmana lyssnaren att känna sig coolare och mer orädd än tidigare.

Favoriter Apple Music

Den är ledsam och sensuell och har en ganska kaxig ljudbild, men temat i låten är egentligen väldigt skört och handlar om att känna sig osäker och liten i en relation. När jag skrev den var det som att jag gick in i en annan värld, en värld där jag kunde göra precis vad jag ville. Det gjorde att jag kände mig fri att experimentera mycket mer.”

Daniella Binyamin

Släppet markerar den tredje singeln från Daniellas kommande soloalbum och lovar gott inför fullängdaren. För mig står det tidigt klart att artistens sound består av lekfulla hookar och starka pop-melodier. Detta har sångerskan den goda smaken att rama in i ett organiskt ljudlandskap med sin lysande stämma som ledstjärna. Den starka fingertoppskänslan för pop är oundviklig och valet av att kontrastera melankoli med energifyllda produktioner frikopplar henne från konkurrensen.

Överraskande nog debuterade Daniela som artist i år. Hennes första två singlar Grand Hotel och Toothpaste kisses har fått varmt mottagande såväl i Sverige som Tyskland. Men det är som låtskrivare hon nått sina absolut största framgångar hitintills. På listan bland samarbetspartners finner vi bland annat Zara Larsson, Lukas Graham och Robin Schulz. Ganska stora namn, eller hur!? Låtskrivande i all ära, men det är framförallt den egna musiken och det egna artisteriet Binyamin vill nå ut med och 2023 landar hennes debutalbum. Det är med spänning vi fortsätter följa denna stjärnas resa.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011