Idag är dagen då Harry Styles släpper lös nästa era av sin popvärld. Den 20 maj kommer plattan Harry’s House som blir det tredje studioalbumet från stjärnan. Nya albumet kommer bära på 13 spår och är inspelat runt om i UK, Los Angeles och Tokyo under 2020 och 2021.

Singeln As it was kommer med tillhörande video och filmades i London för en månad sedan och är regisserad av den ukrainska Grammy-belönade regissören Tanu Muino.

”Att regissera en Harry Styles-video var en dröm som gick i uppfyllelse för mig eftersom han är min favoritartist. Att filma honom var bitterljuvt eftersom det var en av de lyckligaste dagarna i mitt liv, men den andra dagen av inspelningen invaderades mitt land Ukraina så ni kan föreställa er de vansinniga känslor vi hade när vi fotograferade. Jag och mitt team från Ukraina öste så mycket kärlek in i den här videon. Det kommer att bli en musikvideo jag aldrig kommer att glömma och nu kan jag glatt gå i pension.”

Tanu Muino

Den 15 och 22 april är Harry Styles huvudakt på Coachella. Därefter tar han sin turné Love On Tour tillbaka ut på vägarna och gästar stora arenor världen över i sommar. Såklart är detta inferno till pop-ikon lika lysande som alltid. Nya singeln driver på i 210, med en introspektiv text som vittnar om att detta kanske blir artistens mest insiktsfulla album hitintills?

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.