Artistiskt, uttrycksfullt och konstnärligt visar tyska Byelian hur man förstärker den musikaliska känslan genom visuellt material. Videon till Faded faces är inget annat än en fröjd för ögat. Till skillnad från andra artister bygger musikern världar runt sitt musikskapande. Han håller sig sällan inom en viss genre utan kopplar ihop sin musik genom att skänka en hoppfullhet. Oavsett hur smärtsamt allt är runt omkring menar byelian att det alltid går att vända till det bättre. 

Popmuzik Popcast

Med en röst som kan trollbinda en hel folkmassa är senaste singeln Faded faces en hyllning till de som inte längre finns bland oss. 

 ”Det är en sång till alla dem som gått bort, som en gång stod i samma rum när du var barn. Det är de bleknade ansiktena som kommer att följa oss för alltid och påminn oss om hur viktigt varje ögonblick är och hur snabbt det kan gå över. Låten skrevs på julafton när min mormor gick bort och alla våra tankar var hos henne. Förlust är smärtsamt och ändå en del av livet. Att minnas alla goda själar är viktigt.”

Byelian

Ögonen tårar och känslorna svämmar över. Titta själva så förstår ni vad jag menar.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.