Artistiskt, uttrycksfullt och konstnärligt visar tyska Byelian hur man förstärker den musikaliska känslan genom visuellt material. Videon till Faded faces är inget annat än en fröjd för ögat. Till skillnad från andra artister bygger musikern världar runt sitt musikskapande. Han håller sig sällan inom en viss genre utan kopplar ihop sin musik genom att skänka en hoppfullhet. Oavsett hur smärtsamt allt är runt omkring menar byelian att det alltid går att vända till det bättre. 

Svensk Pop Apple Music

Med en röst som kan trollbinda en hel folkmassa är senaste singeln Faded faces en hyllning till de som inte längre finns bland oss. 

 ”Det är en sång till alla dem som gått bort, som en gång stod i samma rum när du var barn. Det är de bleknade ansiktena som kommer att följa oss för alltid och påminn oss om hur viktigt varje ögonblick är och hur snabbt det kan gå över. Låten skrevs på julafton när min mormor gick bort och alla våra tankar var hos henne. Förlust är smärtsamt och ändå en del av livet. Att minnas alla goda själar är viktigt.”

Byelian

Ögonen tårar och känslorna svämmar över. Titta själva så förstår ni vad jag menar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011