Välkommen till cirkusen som är ditt eget sinne. MOA släppte nyligen singeln Cry Wolf men är redan tillbaka med Beat. Även om artistens tidigare släpp lämnade dörren till hennes inre på glänt sparkar sångerskan den nu öppen och bjuder på en känslomässig storm. Låten, som även är titelspåret på kommande EP:n är en oredigerad berättelse ur hennes liv. 

Nordiska Favoriter

Någonstans i MOAs förflutna binder de tunga trummorna och tydliga melodierna ihop skräck med verklighet. Enligt artisten själv är detta hennes råaste låt någonsin. Hon talar om rädslan för en partner och besvikelsen hos en fri kvinna som tämjs av någon annans aggressivitet. Men framför allt talar hon om den brinnande önskan att lämna situationen.

Singeln bär på ett kraftfullt budskap som MOA levererar med oklanderlig närvaro och en smärtsam känsla. Egenskriven och producerad är Beat mer än en låt, det är en uppvisning av enorm inre styrka och kraft som vi applåderar henne för. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.