Efter att ha släppt singlarna Reload och Bad things, är det nu dags för den svenskfödde, numera London-baserade alt-popartisten MOA att släppa singeln Cry Wolf.

Favoriter Apple Music

Nya singeln ger oss dramatisk och suggestiv pop med stora pukor och tunga gitarrer, samtidigt som artisten sjunger om ångest och panikattacker. Hur artisten vill visa upp en lugn och sansad bild av sig själv, samtidigt som man är plågad av ens inre demoner.

Även om ämnet är tungt är produktionen tillgänglig och har en tydlig hitkänsla med sin starka melodi. Stilen för MOAs musik kallar hon själv för bipolar pop. Med vilken hon vill belysa och vill få bort stigmatiseringen av psykisk ohälsa.
Just nu jobbar hon mot sin debut-EP, så vi lär uppleva mer av MOAs bipolära pop i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011