Det psykedeliska rockbandet Fat Soul jobbar just nu mot deras kommande album Psychophat som släpps den 18:e November.

Apple Music

Här är de aktuella med singeln We are the children på vilken de även bjudit in rapparen Prop Dylan för att skapa dynamik till spåret. Resultatet är doftar 70-tals psykedelia korsat med MGMT och jag gillar det.

Låten i sig är en reflektion av bandet över tiden vi nu lever i. En viss underton av hopplöshet, men ändå med förhoppning om förändring och ljusning.

”Allt som har pågått de senaste åren (lockdowns, krig, etc.) känns bara som att världen har tappat huvudet. De sociala medieplattformarna engagerar sig som de största propagandamaskinen som mänskligheten någonsin känt. Så vem kan vi lyssna på egentligen? Vem har fel, vem har rätt? När sanningen blir så långt borta och förvrängd är det inte konstigt att vi bara känner oss som barn i allt detta.”

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.