Det psykedeliska rockbandet Fat Soul jobbar just nu mot deras kommande album Psychophat som släpps den 18:e November.

Popmuzik Podcast

Här är de aktuella med singeln We are the children på vilken de även bjudit in rapparen Prop Dylan för att skapa dynamik till spåret. Resultatet är doftar 70-tals psykedelia korsat med MGMT och jag gillar det.

Låten i sig är en reflektion av bandet över tiden vi nu lever i. En viss underton av hopplöshet, men ändå med förhoppning om förändring och ljusning.

”Allt som har pågått de senaste åren (lockdowns, krig, etc.) känns bara som att världen har tappat huvudet. De sociala medieplattformarna engagerar sig som de största propagandamaskinen som mänskligheten någonsin känt. Så vem kan vi lyssna på egentligen? Vem har fel, vem har rätt? När sanningen blir så långt borta och förvrängd är det inte konstigt att vi bara känner oss som barn i allt detta.”

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011