Göteborgselektronikerna jobbar just nu på att släppa albumet Retrospektiv den 23:e September och följer med den upp debutalbumet Nattrafik från 2016. Om första albumet var en resa igenom Göteborg, så är det nya albumet en resa genom livet. Det handlar om relationer och småbarnsåren, men också om festen, dansen och sist men inte minst om kärleken till musikskapandet.

Apple Music

Innan det nya albumet når oss lyssnare får vi här Retrospektivs andra singel i form av Smuts.
Här bjuder bandet oss på en härligt pulserande elektropoplåt som känns som något Daft Punk, Kraftwerk och Jean Michel Jarre hade kunnat släppa om de slagit sina påsar ihop. Euforin och energin i låten gjorde ju mig helt lycklig. Allt från den Moroder-doftande discobasen till vocoderrösten. Definitivt en låt jag gärna hade dansat mig svettig till en utekväll.

Höj volymen och dansa loss tillsammans med Göteborgselektronikerna här i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.