Göteborgselektronikerna jobbar just nu på att släppa albumet Retrospektiv den 23:e September och följer med den upp debutalbumet Nattrafik från 2016. Om första albumet var en resa igenom Göteborg, så är det nya albumet en resa genom livet. Det handlar om relationer och småbarnsåren, men också om festen, dansen och sist men inte minst om kärleken till musikskapandet.

Favoriter Apple Music

Innan det nya albumet når oss lyssnare får vi här Retrospektivs andra singel i form av Smuts.
Här bjuder bandet oss på en härligt pulserande elektropoplåt som känns som något Daft Punk, Kraftwerk och Jean Michel Jarre hade kunnat släppa om de slagit sina påsar ihop. Euforin och energin i låten gjorde ju mig helt lycklig. Allt från den Moroder-doftande discobasen till vocoderrösten. Definitivt en låt jag gärna hade dansat mig svettig till en utekväll.

Höj volymen och dansa loss tillsammans med Göteborgselektronikerna här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011