Göteborgselektronikerna jobbar just nu på att släppa albumet Retrospektiv den 23:e September och följer med den upp debutalbumet Nattrafik från 2016. Om första albumet var en resa igenom Göteborg, så är det nya albumet en resa genom livet. Det handlar om relationer och småbarnsåren, men också om festen, dansen och sist men inte minst om kärleken till musikskapandet.

Dolby Atmos

Innan det nya albumet når oss lyssnare får vi här Retrospektivs andra singel i form av Smuts.
Här bjuder bandet oss på en härligt pulserande elektropoplåt som känns som något Daft Punk, Kraftwerk och Jean Michel Jarre hade kunnat släppa om de slagit sina påsar ihop. Euforin och energin i låten gjorde ju mig helt lycklig. Allt från den Moroder-doftande discobasen till vocoderrösten. Definitivt en låt jag gärna hade dansat mig svettig till en utekväll.

Höj volymen och dansa loss tillsammans med Göteborgselektronikerna här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.