Laleh och Darin? Eller jag menar, Laleh + Darin = sant!

Svensk Pop

I somras gästade Darin Laleh på Ullevi och tillsammans sjöng de Bara få va mig själv. Nu är dagen här och vi får avnjuta deras gemensamma singel Vi är på riktigt. Till mjuka akustiska gitarrer och subtila 80-talssyntar skapar de ett sound som passar perfekt in dagens poplandskap. Som alltid när Laleh lägger sin begåvade hand över låttexter blir budskapet upplyftande och ärligt. Den aktuella singeln talar om hur fantastiskt livet är och att det är till för att utvecklas, lära och upptäcka.

” Låten kan tolkas på många sätt, men för mig handlar den om riktiga relationer och riktig vänskap. I en tid när så mycket känns på lossas, så är det skönt att få sjunga ”vi är på riktigt!”

Laleh 

På var sitt håll har artisterna rönt framgångar det senaste året. Laleh med ett nysläppt album, arenaturné och eget skivbolag. Darin har fokuserat på engelska låttexter återigen och sett enorm succé i Italien där hans senaste två släpp toppat radiolistorna. Båda lysande på sina håll, men tillsammans blir de i mitt tycke ostoppbara. Såhär säger Darin om samarbetet:

”Det har varit ett stort nöje att skriva och sjunga tillsammans med en sån talangfull artist och framförallt en så fin människa som Laleh. Jag hoppas folk blir lika glada av att höra den som vi haft när vi hängt och skrivit!”

Darin 
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.